Topholdet i 3. Division IK 1919 Aalborg var intet match for Oli Kecmans tropper. Sejren var et statement og kom i hus på flot holdspil!

Idrætshallen var næsten helt fyldt, stemningen var i top og pigerne leverede en flot sejr på hjemmebanen! Desværre blev sejren kun på 3 mål, vi havde håbet at tage dem med 8 og give os selv bedre muligheder i spillet om oprykning til 2. Division! Vi forsøgte at trække fra, men IK 1919 er et sindsygt godt hold og de holdt sig konstant til desværre! Der er en grund til at de har vundet så mange kampe i sæsonen!

Vi er glade for 2. pladsen i 3. Division, men målet var at blive nr. 1 for at rykke direkte op. Istedet skal vi nu møde Hadsten Håndbold 2 i knald-eller-fald kampe og det bliver en utroligt svær opgave. Hadsten Håndbold kan bruge 3 spillere fra deres 1. divisionshold i kampen (sådan er de unfair regler), og det bliver unægteligt en hård nød at knække.
 
Vi har selvfølgelig på ingen måde givet op på forhånd. Mange troede heller ikke vi ville slå Aalborg HK i Santander Cup, men vilje flytter bjerge! Og vi har en stor mængde vilje og lyst i vores håndboldtasker!
 
Tak for den fantastiske opbakning i Idrætshallen!